Verzending

binnen én buiten België

 
14 dagen bedenktijd

shop in vertrouwen

 
Hulp bij vragen

contactformulier

 
Veilig betalen

PayPal / Mollie Payments

Cyclon B-110 Borstelset (6 stuks)

Nog geen stemmen ontvangen

€ 25,00
€ 34,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Geen voorraad

De Cyclon® Borstelset is een complete borstelset met zes borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets. Bevat reinigingsborstel, borstel voor wielen en onderdelen, dubbelborstel, harde detail borstel, zachte detail borstel


Art. nr.:
CY-B110
Merk
Onderdeel

Product Omschrijving

De Cyclon® Borstelset is een complete borstelset met zes borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets. Bevat:

De Cyclon® zachte reinigingsborstel. Voor het reinigen van het frame en de onderdelen terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven. De borstel is gemaakt van speciaal ontwikkelde duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken.

De Cyclon® borstel voor wielen en onderdelen. Gemaakt voor het gemakkelijk reinigen van velgen en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en heeft rubberen randen voor een optimale bescherming van uw fiets, de onderdelen en de lak.

De Cyclon® dubbelborstel. Gemaakt om het lastig te reinigen vuil te verwijderen van pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken.

De Cyclon® harde detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren.

En de Cyclon® zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon® cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgehoopt vuil tussen de kransen. De borstel is gemaakt van duurzaam kunststof.

Gebruiksaanwijzing

  • Zorg dat de borstels na gebruik goed uitgespoeld en droog zijn alvorens deze in de desbetreffende
    zak weer op worden geborgen;
  • Gebruik de juiste borstel voor de juiste onderdelen.

 

Eigenschappen

Art nr:
CY-B110
EAN-code:
Specificaties:
Merkcode:
B-110
Merk:
Categorie:
Onderdeel:
Onderdeeltype:
Afmetingen:
Materiaal:
Kleur:
Gewicht:
700 g
Promotie:
Ja
Opruiming:
Nee
Labels:
Promotie

Leave a comment

De taalcode van de reactie.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.