Gladiator Worx Mini Site

Zoekveld

AfdrukkenAfdrukken

Voorstelling van de Gladiator Worx toepassingen

Gladiator® heeft de garage tot haar belangrijkste toepassingsgebied verklaard en helpt u bij het organiseren en herinrichten van uw garage. Gladiator® biedt uitermate functionele en simpele oplossingen voor alle problemen in uw garage en biedt bovendien oplossingen voor iedereen. Van professioneel tot hobbyist. Van integrale oplossingen tot unieke en simpele cadeautips voor iedereen in het gezin. Met Gladiator® schept u orde en brengt u terug overzicht in de garage. Gladiator® toepassingen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in andere plaatsen in en om het huis. Uw tuinhuis, kelder en zolder zijn typische ruimten waar Gladiator® producten heel goed toegepast kunnen worden.

COMPLEET SYSTEEM

Gladiator® is een volledig systeem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om uw garage, kelder van tuinhuis eindelijk overzichtelijk te organiseren. Het omvat solide modulaire kasten, flexibele rekoplossingen en talloze nuttige accessoires, voorgesteld in vier leefwerelden:

 
TUIN   DOE-HET-ZELF
     
 
SPORT   AUTO & MOTOR(FIETS)

Het systeem

Dankzij het gepatenteerde kanaal-en paneelmuurgroefsysteem kunnen de solide kasten met traanplaat afwerking en accessoires makkelijk herschikt worden. De facultatieve, grote wielen onder de kasten zorgen voor mobiliteit waardoor het gereedschap altijd handig en dicht bij de klusser aanwezig zijn.

Alle Gladiator® producten en onderdelen zijn ontwikkeld voor een omgeving waarin het er wel eens ruw aan toegaat. De producten zijn daarom tegen een stootje opgewassen, ze hebben een lange levensduur en zijn ze van onberispelijke kwaliteit.

Aan de slag

Uw wil uw garage/berging/hobbyruimte inrichten naar uw eigen smaak en wens? Dat kan door gebruik te maken van het Gladiator Garageworks systeem. Belangrijk hierbij is dat u een ruimte kan creëren die inspeelt op uw wensen en zich makkelijk aan uw behoeften weet aan te passen. U maakt een organisatiesysteem voor uw garege, zo geavanceerd dat wanorde tot het verleden behoort. Uw garage/berging behoort in de toekomst tot een belangrijk onderdeel van uw huis, in plaats van een verwaarloosde ruimte. Hoe dit mogelijk is? Eenvoudig weg door gebruik te maken van onderstaande richtlijnen of tips.

1

Garage/berging opruimen

 

2

Planning

 

3

Stel uw systeem samen

         

 

Verdere info

Voor gedetailleerde inlichtingen of info kan u ook gebruik maken van onderstaande links. Bekijk ook zeker eens de video's van 'Gladiator in actie' om een nog duidelijker beeld te vormen van het Gladiator systeem en zijn efficiëntie.

 

 Gladiator in actie Gladiator catalogus   Gladiator Website Belgium


Bekijk de Gladiator Worx producten in onze webshop

DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers, verlichtingshouders en harstslagmeters
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !