Facebook Login?

Zoekveld

Wat is het verschil tussen inloggen mét en inloggen zonder Facebook?

Wanneer u reeds over een Facebook account beschikt kan u kiezen (zeker geen verplichting) om in te loggen via uw Facebook account. Wanneer u dit doet dan zal uw e-mail adres dat u via Facebook opgegeven hebt als accountnaam gebruikt worden en ook uw profielfoto komt bij uw accountgegevens te staan.  U kan dan inloggen op onze website als bezoeker of als klant met uw Facebook gegevens.

Facebook haalt verder geen andere gegevens op zoals uw voorkeuren, interesses, vrienden, foto's e.d.

Wanneer u bij ons een bestelling wil plaatsen moet u zelf nog uw factuurgegevens en leveringsplaats opgeven. Dus ook al zitten deze gegvens reeds in Facebook, deze worden niet naar onze site doorgezonden.

 

Wat is het verschil met inloggen zonder Facebook.

Hierbij maakt u zelf een nieuwe account aan op onze site, u kan een gebruikersnaam kiezen en een wachtwoord. Het e-mail adres dat u gebruikt moet een bestaand e-mail adres zijn, maar mag u ook volledig vrij kiezen.

Ook hier is het zo dat u verder nog een persoonlijke gegevens op onze site achterlaat. Het zal pas bij een eventuele bestelling zijn dat u ook een factuur- en afleveradres moet opgeven. Tenzij u werkt met een afhaalpunt, dan heeft u geen afleveradres nodig.

 

DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers en verlichting
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !
De niet te missen partner tijdens elke fietsvakantie
Pocket Pedals