Trainersinfo

Zoekveld

AfdrukkenAfdrukken

Overzicht verschillende types trainers

     
 

Rollenbanken

 

Fietstrainers

Meer souplesse? Train op de Tacx Rollenbanken Antares of Galaxia. Zo verbeter je niet alleen je conditie en pedaaltred, maar ook je gevoel voor evenwicht. Op een rollenbank kun je vrij fietsen en daarmee je coördinatie en techniek verfijnen. Ideaal voor baanrenners die vlak voor de wedstrijd de warming-up willen doen.   De professionals weten maar al te goed wat een Tacx trainer voor hen betekent. Niet voor niets is de Booster de warming-up trainer van de Pro Teams. Daarnaast zijn de fietstrainers van Tacx het alternatief voor een goede kracht- en conditietraining gedurende de wintermaanden.
     
 

Ergotrainers

 

VR Trainers

Professioneel en wetenschappelijk verantwoord aan je conditie werken. De stuurcomputer heeft een overzichtelijk display en geeft tijdens je training alle relevante informatie weer. Je traint op vermogen, snelheid, hartslag en cadans.   Een nieuwe dimensie in binnenshuis trainen! Rij door interactieve werelden en speel de hoofdrol in je eigen koers. Fiets real-time wedstrijden of ontdek met gps-data via de 3D kaarten van Google Earth trajecten waar je anders nooit zou komen.
Lees meer...   Lees meer...

 

 

Ook met de rollenbank, fietstrainer en ergotrainer kan je genieten van de Tacx Films. Met de Video Player software speel je immers alle Tacx films af zonder dat je fiets- of ergotrainer verbinding heeft met een PC

 

DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers, verlichtingshouders en harstslagmeters
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !